En mysig stund med en rogivande kamomill- & mandeldryck

En sådan här regndag i Malmö är perfekt för att plocka små under i mitt lilla växthus. I pausen ska jag ha det lite extra mysigt med en krämig kamomill- & mandeldryck, som är dessutom mycket hälsosam.🌰Först blandar jag mandeldrycken i en mixer:- 4 msk mandlar eller 2 msk mandelmos- 250 ml vatten- lite kanel eller/och vanilj🌼Mandeldrycken fyller jag sedan i en kastrull, tillsammans med 1 påse kamomillte (eller 1 tsk löst te).Koka upp och låt dra i ca 10 min.Sila av växtdelarna.🍯Tillsätt gärna lite honung.Så klart kan du också köpa mandeldryck istället för att göra själv.OBS🌼Mandlar innehåller fett, protein, fibrer och ger lång mättnad.Kamomill innehåller eteriska oljor, bitterämnen, slemämnen och verkar rogivande (…. och mycket mer!).